Esküvőfotós workshop

   Azoknak, akik belevágnának, vagy szintet lépnének

   2022.10.09-10 Budapest

    

    

   Ha kacérkodtál már az esküvőfotózással, de még nem mertél belevágni

   Ha hiányzik a biztos tudás

   Ha már fotóztál esküvőt, de szintet lépnél

   Ha szeretnél felkészülten érkezni egy esküvőre

   Ha szeretnél magabiztosan instruálni

   Ha vannak technikai kérdéseid

   Ha túl sok idődet elveszi az utómunka

   Ha szeretnél a későbbiekben esküvőket is vállalni

   Ha jól jönne egy segítő kéz, és egy olyan hely, ahol minden kérdésedet felteheted

    

    

   Az esküvőfotózás egy rendkívül komplex ága a fotózásnak, érteni kell egy kicsit mindenhez – portrézás, rendezvény/bulifotózás, termékfotózás. Egy esküvőkben az a szép, és a kihívás, hogy mindig változnak a körülmények. Az adott szituációból kell kihoznod a legjobbat, ráadásul századmásodperceken belül, és ez bizony magas fokú koncentrációval, problémamegoldással jár.  Számos fotós aki stúdióban otthonosan mozog, nem biztos, hogy egy esküvőt hibátlanul le tud fotózni elsőre.

   Ezt a workshopot azoknak szeretném kínálni, akik már fotóznak, de eddig nem fotóztak még esküvőt, vagy ha fotóztak is, nem érezték biztosnak a tudásukat, vagy szeretnének magabiztosan mozogni az esküvők világában.

   Sok portré és családi fotós kacérkodik az esküvőfotózással,  jönnek is felkéréseik, de magabiztosság, és technikai ismeretek, rutin stb hiányában inkább elutasítják még ezeket a felkéréseket. Nekik szeretnék segíteni abban, hogy átvesszük az esküvőfotózás csínját-bínját az alapoktól.

   A-Z-ig megmutatom én mire figyelek az esküvőkön, hogy készülök fel egy esküvőre, 100% beavatlak a workflow-ba.

   Emlékszem, pályán elején milyen jól jött volna egy ilyen tudás nekem, hogyan használjam, hova tegyem a vakut, hogyan fotózzak egy templomban, hogyan fotózzak csoportképeket, páros fotózást, főleg kreatívot!, hogyan árazzam magam, milyen felszereléssel induljak neki, hogyan utómunkázzam a képeimet stb.

   A workshopon azt a tudást adom át, amit évek alatt kísérleteztem ki, egy olyan tudást, amivel rengeteg időt spóroltam volna meg magamnak, ha akkor ezt valakitől megkapom.

   A workshop alatt megosztom azt a szemléletet, látásmódot, ami mentén dolgozom, beszélünk vállalkozásépítésről, marketingről is.  Megnézünk különböző helyzetekben fotózási technikákat, fényismeretet, instruálási tippeket, és rengeteg minden best practice-t megosztok az elmúlt 10 évből, amit eddig tanultam, és hasznosítottam.

   10 év esküvőfotózás

   Eredetileg közgadászként végeztem marketing szakirányon, számos tereületen kipróbáltam magam 30 éves koromig, de 2011 óta már csakis főállásban fotózom. Több, mint 250 esküvőt fotóztam már. Leírni is döbbenet. Volt olyan év, hogy 40 esküvőt fotóztam. Volt, hogy abba akartam hagyni, voltak mélypontok, és óriási löketek is. Saját esküvőt fotóztam már az Egyesült Államokban, Indonéziában, Olaszországban, Ausztriában, Németországban, Svájcban, Görögországban, Cipruson, Malajziában, Szingapúrban, és rengeteg további helyen jártam páros fotózás kapcsán.

   Egy olyan workshopot szerettem volna létrehozni, ahol egyszerre van lehetőség classroom formában, és interaktív módon tanulni. Egy olyan workshopot, ahol lehetőség van a fejlődésre, a gyakorlásra, és amely egy új dimenzióba helyezi a meglevő tudásod.

    

   Esküvőfotós workshop Budapest

   Inspirálódj, alkoss, építs kapcsolatokat, és töltekezz a következő szezonra!

   A workshop alkotóelemei

   Színesítsd a portfóliód, tágítsd a látóköröd, és tekints bele abba, ahogyan dolgozom.
   A két napos interaktív workshop keretén belül classroom oktatásokon vehetsz részt, ahol átvesszük az esküvőfotózás minden részletét fotós- és vállalkozás oldalról is.
   Nagy hangsúlyt helyezünk az esküvő részeinek kielemzésére, technikai beállításokra. Modell párosunkkal belső és külső helyszíneken fogunk fotózni, megnézzük a lehetőségeket, kihívásokat. Kapcsolatépítés, networking, hasznos tanácsok, a fine-art fotós személet vizuális és technikai elsajátítása. A workshop limitált,  maximum 15 főnek biztosítok lehetőséget.

   Tematika

   - 2 napos interaktív workshop
   - elméleti classroom oktatás
   - esküvőfotózás elmélet, gyakorlat árazás, ügyfélszerzés, SEO, utómunka, magyar és nemzetközi esküvők
   -  a természetes fény használata
   -  az ellenfény használata
   - pózoltatási technikák, trükkök

   Kinek szól a workshop?

   Ideális esetben már nem okoznak problémát a kamerád beállításai, elvégeztél már alap fotótanfolyamot, esetleg más fotós területen tevékenykedsz.
   Mindenkit szeretettel várok, aki magabiztosabban szeretné képviselni magát és vállalkozását ezen a csodálatos, de meglehetősen telített piacon.
   Jelentkezhet bárki, aki még keresi a saját stílusát, esetleg már rálépett a neki tetsző útra.

   Open to questions and answers

   A workshop alatt nem lesz tabu téma. Bármit kérdezhettek, és mindenre maximális őszinteséggel fogok válaszolni. Összesen 15 jelentkezővel fogom megosztani az elmúlt 10 évet, és azt az utat, ami ahhoz kellett, hogy nemzetközi megkereséseim legyenek. Bemutatom a teljes esküvői workflow-mat, a megkereséstől, az árajánlat kiküldésen át a képek átadásáig. Részletesen bemutatok és elemzek egy teljes anyagot, és elmesélem, hogyan készültek a képek. Egyszóval mindent, ami az esküvőfotózást, és a vállalkozás menedzselését érinti.
   A gyakorlati részek során magabiztos instruálást fogunk tanulni, páros fotózást gyakorlunk, természetes, életszerű, lifestyle jellegű képeket fogunk készíteni.

   INVESTMENT

   Early Bird ár (szeptember 15-ig)

   • Részvétel az előadásokon
   • Részvétel a fotózásokon
   • Korlátlan kávé, üdítő fogyasztás

   Ár:  200.000 Ft

   Szeptember 15 után

   Ár: 250.000 Ft

   Helyszín: Ndstrial Studios 1117 Budapest Galvani u. 6.

   + külsős helyszínek Budapesten

   Jelentkezés

   hello@teodoraphotography.com