Fine Art esküvőfotós workshop

2022.04.20-21

 

Mit jelent a fine-art esküvői fotózás? Bright and airy – filmstyle.

Már pályám elején kijelöltem azt az utat, amelyet szerettem volna bejárni, és már a kezdetek óta –  kizárólag amerikai esküvői blogokból inspirálódom. Magával ragadott a Style Me Pretty, a Magnolia Rouge, a Wedding Sparrow, Martha Stewart esküvői világa. Elképzeltem, hogy egyszer én is ilyen esküvőket fogok fényképezni, és az én fotóim is megjelennek majd a nagy nemzetközi blogokon.

2012 óta tudatosan próbáltam kikísérletezni, mi kell ahhoz, hogy hasonló színvilágú fényképeim legyenek.  A medium formátumú filmkamerák pasztel színei, a csodás bőrtónusok, és ez a fotózási technika – workshopok, oktatóvideók, tananyagok hiányában 100%-ban teljesen elérhetetlennek tűnt. Lépésről lépésre, évek hosszú tanulása kellett hozzá, hogy kitapossam az utat, és nemzetközi munkáim legyenek, és megjelenjek külföldi blogokon. Egyre izgalmasabb, elegánsabb megkereséseim érkeztek, és tudatosan tudtam építeni a karrieremet. A workshopon azt a tudást adom át, amit évek alatt kísérleteztem ki, egy olyan tudást, amivel rengeteg időt spóroltam volna meg magamnak, ha akkor ezt valakitől megkapom.

A workshop alatt megosztom azt a szemléletet, látásmódot, ami mentén dolgozom, elmélyedünk a marketing témakörében.  Megnézünk különböző helyzetekben fotózási technikákat, fényismeretet, instruálási tippeket, és rengeteg minden best practice-t megosztok az elmúlt 10 évből, amit eddig tanultam, és hasznosítottam.

A workshopon készült képekkel valószínűleg nem fogsz majd awardokért indulni, de garantálom, hogy aki elindul az elegáns esküvőfotózás ezen vonalán, kifinomult, szépérzékkel rendelkező ügyfélkörrel fog találkozni,  megbízhatóbb, magasabb árbevétele lesz, hiszen az időtálló elegancia mindig érték lesz.

10 év esküvőfotózás

Eredetileg közgadászként végeztem marketing szakirányon, számos tereületen kipróbáltam magam 30 éves koromig, de 2011 óta már csakis főállásban fotózom. Több, mint 250 esküvőt fotóztam már. Leírni is döbbenet. Volt olyan év, hogy 40 esküvőt fotóztam. Volt, hogy abba akartam hagyni, voltak mélypontok, és óriási löketek is. Saját esküvőt fotóztam már az Egyesült Államokban, Indonéziában, Olaszországban, Ausztriában, Németországban, Svájcban, Görögországban, Cipruson, Malajziában, Szingapúrban, és rengeteg további helyen jártam páros fotózás kapcsán.

Egy olyan workshopot szerettem volna létrehozni, ahol egyszerre van lehetőség classroom formában, és interaktív módon tanulni. Egy olyan workshopot, ahol lehetőség van a fejlődésre, a gyakorlásra, és amely egy új dimenzióba helyezi a meglevő tudásod. Betekintést mutatni a nemzetközi esküvői trendek világába, és megmutatni mi kell ahhoz, hogy a vállalkozásodat egy magasabb, akár nemzetközi szintre vihesd.

 

Esküvőfotós workshop a Liszkay Kúrián

Inspirálódj, alkoss, építs kapcsolatokat, és töltekezz a következő szezonra!

A workshop alkotóelemei

Színesítsd a portfóliód, tágítsd a látóköröd, és tekints bele a nemzetközi esküvői blogok képi világába.
A két napos interaktív workshop keretén belül classroom oktatásokon vehetsz részt, az előadók által betekinthetsz a nemzetközi és az exkluzív esküvők világába, és egy high-end wedding editorial-t is fotózunk. Kapcsolatépítés, networking, hasznos tanácsok, a fine-art fotós személet vizuális és technikai elsajátítása. A workshop limitált, maximum 15 főnek biztosítok lehetőséget.

Tematika

- 2 napos interaktív workshop
- elméleti classroom oktatás
- branding, arculat, magabiztos árazás, ügyfélszerzés, social media, SEO, utómunka, nemzetközi esküvők
- high-end editorial fotózása designer esküvői ruhákkal,
modellekkel, dekorral, és kalligrafiával (bride + couple)
- Helmeczi Dóri - Budapest Wedding - Top nemzetközi esküvőszervező előadása, esküvőszervező-fotós közötti együttműködésről
- bevezetés a filmes fotózásba (contax 645, pentax645)

Kinek szól a workshop?

Ideális esetben már túl vagy az első 1-2 szezonodon, de mindenképpen fontos, hogy már fotóztál esküvőt.
Mindenkit szeretettel várok, aki magabiztosabban szeretné képviselni magát és vállalkozását ezen a csodálatos, de meglehetősen telített piacon.
Jelentkezhet bárki, aki még keresi a saját stílusát, esetleg már rálépett a neki tetsző útra.

Open to questions and answers

A workshop alatt nem lesz tabu téma. Bármit kérdezhettek, és mindenre maximális őszinteséggel fogok válaszolni. Összesen 15 jelentkezővel fogom megosztani az elmúlt 10 évet, és azt az utat, ami ahhoz kellett, hogy nemzetközi megkereséseim legyenek. Bemutatom a teljes esküvői workflow-mat, a megkereséstől, az árajánlat kiküldésen át a képek átadásáig. Részletesen bemutatok és elemzek egy teljes anyagot, és elmesélem, hogyan készültek a képek. Egyszóval mindent, ami az esküvőfotózást, és a vállalkozás menedzselését érinti.
A gyakorlati részek során magabiztos instruálást fogunk tanulni, esküvői szertartást imitálunk, 2022-es trendeknek megfelelő dekort fotózunk, készülődést, flatlay-t, valamint solo és páros portrékat is fogunk fotózni.

INVESTMENT

Basic csomag:

 • Részvétel az előadásokon
 • Részvétel a fotózásokon
 • Korlátlan kávé, üdítő fogyasztás
 • 1 éjszaka szállás a páratlan Liszkay borbirtokon
 • Részvétel az esti kötetlen networking eventen

Ár:  250.000 Ft

 

VIP csomag

 • Részvétel az előadásokon
 • Részvétel a fotózásokon
 • Korlátlan kávé, üdítő fogyasztás
 • 1 éjszaka szállás a páratlan Liszkay borbirtokon
 • Részvétel az esti kötetlen networking eventen
 • 3×60 perc egyéni konzultáció, personal mentoring, portfólióelemzés, kommunikáció, weboldal, social media elemzés

Ár: 330.000 Ft

2022. március 1. után 370.000 Ft

 

Jelentkezés

hello@teodoraphotography.com