Budapest esküvői fotós

   Budapest esküvői fotós

   Ezer szállal kötődöm a fővárosunkhoz, többek között a pezsgése, a hangulata, a látványa miatt. Amikor Budapesten éltem, nem mindig a belvárosban laktam, de amint lehetőségem volt, már bent is voltam. Mindig is lenyűgözött a lüktetése, ami hol lassabb, hol gyorsabb. Amikor a Margit-sziget mellett laktam, többször is kerékpárral jártam a várost, végig a Duna-parton, élvezve a természetes és épített környezet csodáját.  A Duna töltésén lustálkodó embere, a Budai Vár és a  Dunán átívelő hidak  egyvelege nyugalommal tölt el és kikapcsol. Úgy érzem különleges ezen a helyen fotózni, bár a Balatonnál lakom, mégis imádom a fővárosi nyár estéket a maga varázslatos fényeivel. Mint esküvői fotós, a magyar főváros a kedvenc városom, mert lenyűgözően csodálatos és változatos. Mint említettem ma már nem élek Pesten, de régi és új barátaim, rokonaim és a reptér (haha) miatt sok időt töltök itt.

   Néha a párok nekem szegezik a kérdést, hogy melyik a kedvenc fotóm vagy sorozatom. Igazából nehéz egy-egy képet kiragadni. Igyekszem mindig elmondani a pároknak, hogy a fotorzsulnizmus áll hozzám a legközelebb. Emellett a természetes fények szerelmese vagyok és amíg egy kicsit is világos van, ezt használom. Nem szeretem az erőltetett, merev beállításokat. Párjaim általában a természetes és életszerű fotók miatt választanak engem. Az elmúlt évek annyi szuper párral találkoztam és annyi mindent megkönnyeztem vagy nevettem fel hangosan, hogy azt hiszem, tényleg csak szeretetre és szerelemre van szükségünk a boldogsághoz.

   Persze az esküvői fotózás mellett, eljegyzéseken, különleges családi rendezvényeken is részt veszk. Ami motivál az a megélt emberi érzelmek és pillanatok megörökítése.

   Budapest esküvő fotós

   Budapest esküvői fotós ⋆ Simon Teodóra