Tudtam, hogy nem lesz időm blogolni az esküvőt az ősz előtt. Most pedig nemhogy ősz, de hajnalban már 5-6 fok van csak. És visszatekintve a júliusra, újra elfog a nyár, és a szabadság érzése. Teljesen last-minute jött a megkeresés, és mikor Meli irt, fogtam a fejem, hogy ez sajnos nem fog összejönni, mondván előtte nap Budapesten egész napos esküvőm van. Esélytelen, hogy másnap Nápolyban fotózzam őket. De pont úgy sikerült jegyet találni, hogy pont oda is értünk, pont akkorra, amikorra kellett.
Meli és Giovanni Pesten élnek, a polgári esküvőt már megtartották Pesten, de az olasz családtagok és barátok részére egy szuper vacsorát rendeztek Nápolyhoz közel egy tengerparti szállodában.

Barátnőmmel, Verussal mentem, tavaly is jött velem a dél-olasz esküvőkre, és idén sem volt kérdés, hogy vele utazzak. Így egy csapásra Meli menyasszonyi sminkje is megoldott. Fáradtan de vigyorogva szédültünk ki a gépből, általában nehezen tudunk viselkedni, és az, hogy olasznak néznek minket, azt már mindketten megszoktuk. A dialetto napoletano-t még nem sikerült elsajátítani, így az első válaszomnál kiszúrják, hogy mégsem native olasz vagyok. Giovanni várt ránk a reptéren. Meli elkészült, és mentünk is fotózni. Ők az a pár, akik 100%-ban passzolnak, ez már a fotózás alatt kiderült számomra. Akiknél nincs az az érzésem, hogy kifejezetten pózoltatni kell őket, akik úgy szeretik egymást, hogy az minden érintésükben tükröződik. Akik egyszerűen csak magukat adják a kamera előtt is. Az olasz pasik pedig igencsak tudják, hogyan mutassák ki érzelmeiket, és hogyan hordozzák tenyerükön szerelmüket. Imádom az olasz esküvőket. Imádom, hogy meleg van, imádom, hogy nincs stressz, imádom, ahogy élvezik a 7 fogásos vacsorát, megélik a pillanatokat, és mindenféle sallangoktól mentesen ünnepelnek.

Verussal még eltöltöttünk 3 szuper napot a környéken, megváltottuk a világot, jókat kajáltunk, kirándultunk, stoppoltunk, elvegyültünk a külföldi turistáktól mentes spiaggia-n, megnéztük Ischiát, ahol megelevenedtek a Tehetséges Mr. Ripley film kockái. Mi pedig elképzeltük milyen lehetett ott az élet a 60-as években, és milyen lehetne az élet, ha kiköltözénk. Igazából akárhova keveredek, mindenhol elképzelem, milyen lenne ott élni. Aztán jött a taxi értünk, és hazajöttünk, mert újabb esküvők, újabb élmények vártak még ránk a nyáron.

naples photographer Sorrento wedding

 

sorrento photography italy photography sorrento wedding italy photography italy photography italy photography italy photography italy photography naples wedding naples wedding sorrento wedding naples wedding sorrento weddings sorrento wedding naples wedding photographer
fotografo matrimonio fotografo matrimonio fotografo matrimonio sorrento wedding fotografo matrimonio fotografo matrimonio fotografo matrimonio fotografo matrimonio fotografo matrimonio fotografo matrimonio fotografo matrimonio fotografo matrimonio fotografo matrimonio fotografo matrimonio fotografo matrimonio Sorrento wedding Sorrento wedding Sorrento wedding Sorrento wedding Sorrento wedding Sorrento wedding Sorrento wedding Sorrento wedding Sorrento wedding Sorrento wedding Sorrento wedding Sorrento wedding Sorrento wedding Sorrento wedding Sorrento wedding fotografo matrimonio

SHARE
COMMENTS