Gitta és Márkó

Katona Gitta és Futács Márkó esküvőjét már nagyon vártam. Mikor Dia megkeresett, hogy ráérek-e ezen a keddi napon, nagyon megörültem, mert már régóta szerettem volna a Halászbástyán esküvői szertartást fotózni, illetve nagyon vártam, hogy megismerjem Gittát és Márkót. Nagyon szimpatikus volt a pompamentes, de elegáns, klasszikus és szűk létszámú esküvő gondolata. Személyükben nagyon kedves és visszafogott párt ismertem meg, akik sallangmentes, természetes esküvőt álmodtak meg maguknak. A teljes szervezést és koordinálást pedig Vígh Diána esküvőszervezőre bízták.

Ezen az esküvőn megismertem végre Rimóczi Zsófit is, az Organic Cineworks-ből, akivel nagyon jó vibe alakult ki, és nyugodt laza természetes személyisége még jobban hozzájárult a gondtalan alkotási folyamathoz 🙂

Az esküvőre Gittáék úgy gondolták, hogy hiába  a kis létszám, mégis jól jön egy ceremóniamester. Hende Mátéval is most volt először alkalmam dolgozni. Pont annyit volt jelen amennyit kellett, nem többet, és nem kevesebbet, a háttérből segítettt koordinálni, ha szükség volt rá.

Az esti vacsora, a város fényei, a panoráma, egyszerűen lélegzetelállító látványt és hátteret adtak a képekhez.

Sokáig fogom őrízni magamban ezt az élményt.

További stáblista, és Zsófi videója a poszt alatt:

Helyszín: Halászbástya Étterem

Esküvőszervező: Happily Ever Weddings by Diána Vígh

Ceremóniamester: Hende Máté

Szertartásvezető: Paulik Évi

Torta: Egy csipet torta

Video: Rimóczi Zsófia, Organik Cineworks

 

 

 

Video:

Gitta & Márkó | Wedding Highlight Film from Organik Cineworks on Vimeo.

COMMENTS